Princ of Perversia

Priče iz bilderhane.


13.02.2018.

o ISIL 2...

Rudolf Hess je, osim što liči na mog školskog iz klupe, bio prvi grammar nazi. Ono doslovno. Pošto je bio u prdekani sa Hitlerom i lektorisao mu knjigu. U neka doba Hess je sjeo u avion i odletio prema Britaniji u nadi da bi mogao pomiriti sa saveznicima. Nije on to iz ljubavi prema Njemačkoj ili zato što je došao tobe da možda i nije udure trpati svoje sunarodnjake u koncentracione logore, nego zato što su ga pomalo ćuškali iz soba gdje se odlučuje i gdje se nešto pita.

Tako se i ovaj naš Rudolf, hadžipremijer, tek sad sjetio da je u jednoj anticivilizacijskoj i kriminalnoj organizaciji, nakon iha haj godina odlučivanja i rukovođenja unutar (i izvan) njenih redova, pa je kobiva odlučio da progovori i da odstupi od svega toga. Pošto je po zanimanju prvo poštenjačina, a onda hadžipremijer, u silnim godinama vladavine i odlučivanja nije haman uspio uštedjeti ništa. Kaže on tako. Ali su mu žene zato obdarene kojekakvim stanovima, poslovnim prostorima i zemljištima. Nekad se pitam jel se on od onih silnih žena razvodio ne zato što je manjkalo ljubavi, nego je ono toliko napumpa (silnom imovinom, dakako) da kaže izvini draga, ja moram oženit drugu, ne može stat sve u tebe. Nije on, kao ni Rudolf, to odlučio jer je došao tobe da možda nije uredu pljačkati ili terorisati svoje sunarodnjake (tipa zavrtanjem vode) niti što je njemu stalo do Kantona, da ne kažem Bosne.

E tu negdje sličnosti između Rudija i Hadžije prestaju. Rudolfa su Britanci momentalno strpali u ćuzu, pa su mu kasnije sudili, i onda ga doživotno tamo zadržali. Zanimljiv je taj njihov pristup moram priznati, prvo u zatvor pa kasnije sudi. Kao ona američko-komunistička verzija shoot first, ask questions later. S druge strane ne da Hadžija neće otići u ćorku (primjećujetel koliko samo imamo termina za tvorza, ono ko što Eskimi imaju po 20 termina za snijeg jer im je to ono okosnica života i kulture življenja), nego su mu Bošnje još i spremne napraviti skup podrške. Bar tako kaže letak na ulici, u subotu u 12, u potpisu grupa građana a ne neka stranka.

Meni dođe da napravim ISIL 2 u ovoj državi, da nas brate i Rusi i Ameri zbombarduju, sravne ovih brda i planina što ima skupa s nama i vozdra. Jer sam sve više i više uvjeren da ove prostore jedino vatra može očistiti...


  Ova pjesma i nema toliko veze s Morganom, koliko ima veze s blogerkom kodnog imena Aklim.


Zašto je pile prešlo cestu!?

KkKBROJAČ PERVERZNIH
341690