Princ of Perversia

Priče iz bilderhane.


13.09.2018.

o polusvijetu...

Kad god izađe članak vezan za suđenje onom bezvratnom krmku ja imam želju napisati kilometarski post, da izbacim sav prezir i gađenje koje osjećam kada čitam o tome svemu. Ali ne i volju, jer nekako prevagne nekakva... rezigniranost. Ne znam jel to odvazda tako bilo ili od(ned)avno, smori te, život te smlati bez obzira što mu redovno priželjkuješ da ode handrit nekog drugog. Zavidim ja pomalo ljudima koje to nagoni na neke nešto bilo šta, mene to totalno umrtvljuje i gasi mi želju za postojanjem s takvim i među takvim. A i šta ja mogu napisati, da već nisam napisao do sad, i po nekolko puta.

Pregazi dvije cure, planski, jer šta drugo može rezultirati vožnjom od preko 100 na sat, po kiši. I pobjegne ko najveća pizda. Nisam ja kaže. Pa budi muško, reci jesam, pogazio sam ih, kaznite me i vozdra. Ali to je taj polusvijet, koji nema truna stida ni srama ni obraza, samoživi i koji misli samo na sebe, koji će preći (da ne kažem pregaziti) preko mrtvih bez da se počeše. Doslovno. I da kažeš to je jedan tip, pa lako ćemo, nego bolan čitav jedan sistem i društvo puno takvih tipova, razrađen, živi tu s tobom i samo čekaš i strepiš kad ćeš im (i) ti doći na red. I kad vidiš kolko je toga, na svakom koraku i u svakoj sferi života, skontaš da to nije neki izuzetak nego više kao pravilo.

Nije on jadnik ništa, one su krive jeble mater svoju, našle ga pretrčavat preko ulice, još na pješačkom, još na zelenom, ni manje ni više nego po kiši. Kriv i taksista što mu je zaklonio pogled. Svi krivi, samo eto on nije. A njemu najviše krivo, eto on ne spava jadničak, kud nije on poginuo mjesto njih i slične patetične priče. Brate pertlu fino i od onu rešetku na prozoru i poštediš nas sviju.

Ali neće to, to je bolan polusvijet, nema to truni ni obraza ni kajanja niti ičega ljudskog u sebi. I ti kontaš haj eto samo je on takav, zastranio lik, upao u loše društvo šta li, dešava se. Jok bolan. I sestra mu degenerik ko i on, nešta ona psuje i prijeti, klošar onaj pravi. A onda skontaš i roditelji isti takvi, otac neki bahati, galami i prijeti po sudnici. Materešina ista priča, ona još prijeti ovoj jednoj curi koja je izvještavala o suđenju po svom fejsbuk profilu, kao nikad joj neće zaboraviti to što je uradila (normalno da policija nije ni utefterila ove prijetnje). Maminog malog krmka pokazala svijetu, ne voli ga javnost, i to je tragedija najveća u čitavom slučaju. Čitava familija degenerika.

I sa svim tim se odugovlači, ko da istražuju ubistvo Kenedija, a ne usranu saobraćajnu nesreću gdje je više i pticama na grani jasno o čem se radi. Vozio krmak 100 na sat da ubije nekog, jal njih jal nekog drugog nesretnika. Mislim da se kretao od tačke A do tačke B, mogao je to i brzinom od recimo 50 na sat. Ali pošto je bila kiša, bio u naseljenom mjestu, prošao kroz crveno, i sve to vozeći 100 na sat, pa još pride hinjski pobjegao uz izgovor da im je eto hitna pomogala pa svejedno nisu preživjele, ko da je on mogao šta više uraditi, šta to može biti nego plansko ubistvo. Mislim šta treba biti rezultat takve vožnje uopšte. Takvi slučajevi se po Evropi klasificiraju kao terorizam, od onog u Nici ili gdje no bi, Štokholm, Berlin, to je to. Meni je to ekvivalent da uzmeš pušku, počneš rafalat po masi, i kažeš pa eto nisam ja sad to planski htio da ubijem ljude, nego eto, ja malo puco, ljudi nalijetali sami na metke, do njih je nije do mene. Ali taj polusvijet kao da intelektualno ne može da pojmi vezu između uzroka i posljedice, i uopšte postojanja samog tog koncepta.

I cirkusa se sa svim tim, 2 godine mu evo sude, njemu, srolji nekom i ušlji, nešta dolaze na sud, ne dolaze, mrsko im, pada kiša pa neće nigdje danas. Da je on Efendić, pa ja bih reko načelnik, pa još iz stranke, može mu se, nego bolan ovaj nakakv bezvezić i vuče te za nos i sve nas pravi budalama. Hej ba lik pobjego iz države 10 sati nakon nesreće. Moš mislit države i govana, kad on, bezvezić tako radi i tako se ponaša, šta je onda očekivat od ovih krupnijih riba. Tužilaštvo koje ja ne znam jesul ikad oni ikog osudili, a jebo me svak ako nema većih krivaca od njih za stanje u društvu. Usere optužnicu i kad od nje ništa ne bude, halali Huso materi jer te nikad više niko neće moći goniti za nešto čega si oslobođen. Ni hadž(dž) ne amnestira zlodjela ko što to radi naše tužilaštvo. I hoće li neko za to odgovarati? Jašta će. Nit ih ko kontroliše, nit ih ko sankcioniše. Umjesto bolan da im se doživotno zabrani da se bavi bilo čim vezanim za pravo, i ne oni, nego i njihove šire i dalje familije, i to jedno 3-4 buduće generacije, ono dok ne pomremo svi mi koji smo ispaštali posljedice aljkavog tužilaštva, kod nas ti i takvi trpaju svoju djecu u te strukture, da kad oni pomru, da ima ko da nas jebe iz zaostavštine.

Pa gledam i one roditelje, meni je nekako više njih žao nego ovih cura. Da te onako ponižavaju i vrijeđaju, pa stvarno valja bit konj dorat i sve to izdurati, pošto nije dovoljno da ti ubiju djecu. Pošalje djecu iz nake bosanske pripizdine u grad da studiraju, glavni u čaršiji. Šta on može pričat svojim pajdama u nekoj zabiti, gdje mimo kafane, frizeraja i kladionice nemaš drugog sadržaja, nego da mu je kćerka otišla da studira. Njih četvorica za stolom, jednom kćerka radi u kafani, drugom u frizeraju, trećem u kladionici, a ovom kćerka studira - glavni u raji. Šta će on, neće pričat kako je išo na ljetovanje tamo, na zimovanje vamo, kako je uradio nešta super na poslu, sve mu se vrti oko tog djeteta za koje bukvalno od usta odvaja da ona može tamo ganjat neke škole nešta. I dođe krmak i pobije ih bez truna osjećaja krivnje, da je uradio nešto pogrešno. Šta može on sad, taj njen otac i mati, šta ti možeš radit od takvih života. To ti je da se ubiješ od muke. Ili bar nekog drugog ko te tako ojadio.

I štaš ti sad s tim polusvijetom. Da je sreće, to bi zatvorili i njega i sestru mu na maksimalnu zatvorsku kaznu, taman da kad izađu iz zatvora budu daleko izvan svojih reprodukcijskih mogućnosti i odmah imaš 2-4 degenerika manje u budućnosti. Ono preventivno djeluješ. Ali to samo da je sreće. A pošto ovdje nema sreće, a još manje pameti, taj i takav polusvijet je nama nosilac izbornih listi na predstojećim izborima, pa još i ugledni članovi društva. Premda razmljivo, obzirom kolko ih je, red je da imaju i svog političkog reprezenta. Ta to je nama naša borba dala...

Zašto je pile prešlo cestu!?

KkKBROJAČ PERVERZNIH
354697