Princ of Perversia

Priče iz bilderhane.


10.10.2018.

o kursevima...

Gledam danas neke kurseve origamija i nađem jedan plaho dobar, al 200$. Ma kontam se koji hajvan moraš biti da daješ tolke pare za onlajn kurs, kad ima za dž naći kakvih hoćeš. Bacim se ja malo na guglanje i stvarno svi preporučuju taj. Kae poslije kursa propričaš i japanistički kolko je dobar. I normalno mene ti to zainterigira, da mi je.

A normalno nisam blesav tolko da plaćam, sve i da imam tolke pare. I taman imo nekih obaveza, eh reko evo idealan izgovor da ne radim što treba i da se opravdano zanimam glupostima. Uzjašem torente, nema ništa. Rovio nakve forume, gledam imal đe šta slično, nope. Našo i autora na linkedinu, ali džabnog kursa nema. I to ima neku pravo dobru trebu u prijateljima. I sad ja kontam da se ja njemu fino javim, da pitam imal kakvog studentskog popusta (čitaj džabe), platio bih ja njemu punu cijenu od prve plate. A ja se naobećavo od prve plate, ja mislim kantonalni budžet ne bi mogao namiriti sva moja obećanja. Šta god nešta, ma od prve plate. To mi je glavna izvlakuša. To i bih ja, al mi ne da žena. Kad me uzmu peglat s nečim, de pomozi djeci ovoj, starim onim, kupi na akciji ovo, kupi slikovnicu neku, kupi dječija kolica dobiješ gratis lanac za biciklo, ma šta god, ja samo kažem bih ja, ali ne da mi žena. Ako se ikad i oženim ja mislim to će biti najomraženija osoba u gradu bez i da zna za to.

Nego, propale mi sve opcije i ja na jutube kad video od tog kursa. Kontam se ja levata, plaćaju tolke pare, a ja pametan i sve zajebo i našo za dž na jutubu. Kad prc, ono vako 14 minuta traje. A orginalni kurs ima jedno 14 sati bar. Kad šta je, reklama za kurs, i kae klikni ovdje, i ja kliknem, kad no isti taj kurs samo eto snižen preko tog linka za 94%. I ja šta ću iskeham 15 zelenih i kupim, stvarno više nisam imao izgovora da ga ne kupim.

Ni upalio ga nisam...

Zašto je pile prešlo cestu!?

KkKBROJAČ PERVERZNIH
360326