Princ of Perversia

Priče iz bilderhane.


03.11.2018.

o turnejama...

Sjetili se i ovi moji konačno da dođu kući, nakon neke tri sedmice hodakanja po sjeveru Evrope. Mjesto da ja hodam i da se ja provodim, jok, mene zapalo da čuvam kuću. I sinoć bijahu s jednom polugospojom vani, i u pol 9 reko izvini al ja odoh kući. Pa što, pa kako, pa ti sigurno imaš neku drugu pored mene, ma kontam se jaranice ti si mi treća pored četvrte, ali samo izustih odoh malo pospremit kuće.

I tako ti ja razgulim i nako polupijan uzmem pospremat po kući, jel, da ih se dočeka kako dolikuje. Inače bih preporučio i drugima, pogotovo ovima kojima je mrsko da pospremaju, da oprobaju cugnut koje vopi uz sve. Kud i kamo bolje od piva pod tušem. Čito ja jedne prilike, kao nezaboravno iskustvo marnut ladno pivo pod tušem. Haj reko da probam i tu budalaštinu, ma vala možete komotno zaobić to iskustvo u životu. Ali ovo prvo probajte. Elem, pa nakupovo ovog, nakupovo onog, spremio im doručak, krevet, ma sve. Nako kad malo skontam ni sebi nako nisam ugodio.

I jel kad se najelo i napilo, eh reko da vidim šta ste kupili sebi finog. A normalno mene interesuje šta su meni kupili. I normalno nisam ništa dobio. I onda su odnekud izvukli nekolke pari čarapa, novih doduše, ko eto to je za tebe. Ne znam...

Zašto je pile prešlo cestu!?

KkKBROJAČ PERVERZNIH
354701