Princ of Perversia

Priče iz bilderhane.


02.12.2018.

o smrdljivom gradu...

U kući ima jedno 400 stepeni. Ko da živim u predgrađu Džehenema. Ventili na radijatoru ipak ne rade, tako da nemam nekih opcija da smanjim. Da otvorim prozor ne mogu, jer živim u najsmrdljivijem i najzagađenijem gradu na svijetu. To ti je kad dođe svakake seljadije od svakud i on sebi napravi kuću onako bespravno, jer jebo sve papire i dozvole i sve što smo kao društvo kolektivno skupljali znanja bar 500 godina unazad, jok, on zna bolje da to njemu ništa ne treba, on pametniji od svih. I mjesto da te i takve u korijenu sasječeš, da kasnije ne bi imao još veći problem, dođe još veća seljadija, ono seljačina inter pares, i u mandat dva sve to legalizuje. Kaže ma kako ćeš ga sad natjerat da sruši kuću, šta će, kako će jadničak, a boli ga kurac jer će ti i takvi i glasat za tog istog. Win win za njih. I sad ga Tito rahmetli ne može delegalizovati. A to što ćemo se mi svi potrovat zbog tih i takvih, ko nas jebe. Njega boli kurac za nama. Historija pokazala nebrojeno puta da ne može to tako. Ali kad smo mi nešta učili iz historije. Ili općenito. Nije humano kaže rušit kuće, nije ni moralno. Hej čuj moralno. Kad mi uzmu o moralu. Čitam članak policija nakim napisala kazne oko džamije kad je narod pošo na džumu. I kaže eto kaznili su ih, jes to možda po zakonu, ali kae je li moralno to kažnjavati ljude koji idu na džumu? Hej, članak jel moralno kažnjavati ljude koji idu na džumu. I u tih par redaka stane sva problematika naših problema, pa i naših pristupa načinima rješavanja tih istih problema. Mjesto da piše članke npr. jel njemu moralno na džumu otić planski kršeći zakon nako usput, jel moralno što prepriječi put nakoj materešini s kolicima da ne može proći na tom istom trotoaru, pa sad mora s kolicima na ulicu s djetetom da je opandrči neki siledžija, jok, kae jel moralno pisat ljudima kazne koji idu na džumu.

I šta ti preostaje? Odeš da tražiš spas u kafani, kao nekom middle groundu između kuće i ulice. Otišo u subotu navečer, usmrdio se - do maloprije smrdio evo. Prošli vikend isto, otišo kući u 10 sati da se stignem i okupat, dva puta kosu prao, izađem ispod tuša smrdim. Kontam tripujem. Lego u čistu posteljinu, ono miriše ja smrdim. Jebo majko isparava onaj smrad iz mene, uvuko se u svaku poru, ne moš se naprat nikako. Ni sebe ni odjeću. Znači izađeš vani, budeš 3 sata u nakoj majici, i taka majica poslije može jedino u mašinu, jer nit je možeš nit je imaš đe prozračit. I kae što češće ne izlaziš, pa jebote da mi babo radi u Saponiji Osijek ne bi mogo tim tempom. I u takim prilikama ja sve imam poriv reći koliko su recimo oni Švedi ili Švabe pametnije od nas. A meni sve jaran ne da reći da govorim tako da su oni pametniji, kaže ispade onda da je Hitler stvarno bio upravu s onim teorijama o uber Arijevcima i Slavenima i ostalim poluljudima Evrope. Al haj ti nađi alternativu tome svemu, znači kafana ima 3 kvadratna kuba zraka na nas 14 i to se tolko usmrdi i zadimi, pa jebemu majku više i cigare i ko ih ugradi u bh. modu i neku stvar kulnoće i prestiža najebemo mu se svi materešene one đuture. Koji je ćejf da smrdiš sebi i smrdiš drugima i usmrdiš i sebe i druge i truješ i sebe i druge i to trošiš ozbiljne pare na sve to, evo jebo me svak ako kontam.

Tačno sam počeo ozbiljno razmatrati da se oženim. Ono ako ništa da imam izgovor što ne mogu u kafanu. Kao bih ja rado, ne da mi žena. Ili pijem večeras kući sa ženom. Ili zbog žene. A kake sam sreće beli bi bilo ovo docnije...Zašto je pile prešlo cestu!?

KkKBROJAČ PERVERZNIH
372705