beats by dre cheap

o išijasu 4...

Da se ja ne bih nešto pravio pretjerano pametan, poslušao sam savjet Pravoslavnog (što dovoljno govori koliko sam pametan). Spremim se danas, i nazad u doktora. Reko fino je ono sve, ali de ti meni zabij zguza jednu. Posla me u drugu sobu kad tamo jedan moj jaro, doktor inače, a znamo se iz teretane. I sreo ga jučer i govori mi on kao injekcije su super, jebo tablete. I ja tamo, kad on.

Normalno ja njega odmah nahvalim pred onim sestrama, kako diže naveliko, a ni njemu nije mrsko. I eto kao ko će mi dat injekciju, ma reko ja sam pred njim već skidao, pa eto. A ni njemu ne bi mrsko. I ušica on ono meni, momački, zguza, pripazio me samo tako. Jes da se raspričo on, ne benda što je meni ona igla u dupetu ni najmanje.

I evo vala ko malo je i lakše kad mirujem, što meni i nije mrsko. Jes da mi je sad utrnula i druga strana dupeta, ali bar ne boli (toliko). Da se ne ureknem, ali moglo bi se i prispavat večeras onako ljudski. Taman malo da odmorim oči. Haj što me ovo sve smorilo, nego me još danas propuh nahvata i nadraži mi oči samo tako.

Nego bolan jučer se ja vraćam i kako sam ono trebao do apoteke, ima mi ova jedna na putu do kuće. I ja tamo kad ova jedna plavka što mi se sviđala nekad iz mlađih dana, a što me uredno ignorisala. I ja onako vadim onu knjižicu i kaže izvolite i taman skontam da je ona, reko daj mi onaj Dureks XL. Ona onako gleda ispod oka, ja fol se nešto zamislio. Kasnije moro do one dalje apoteke, kontam usput što se zajebah i uzeh ovu knap veličinu...

Princ of Perversia
http://princofperversia.blogger.ba
13/04/2018 22:17