beats by dre cheap

o pomalo krivim zubima...

Dugo mi je trebalo da si priznam, a i da primijetim i da skontam, da mi se sviđaju žene sa pomalo krivim zubima. Ne mislim sad ono nešto baš baš izraženo, ali onako neke manje nepravilnosti su mi iz nekog razloga zanimljive i privlačne, tipa recimo kad ima malko izraženije očnjake ili nešto tako. Što bi reko Marko Aurelije ima tih nekih stvari koje su zasebno nelijepe, ali (u) nekoj cjelini daju određenu dozu šarma i ljepote. Otprilike koliko su mi odbojni oni blještavo bijeli fluoroscentni zubi koji sami od sebe svijetle u mraku. Ne znam što, ali meni je ono baš nešto odbojno. Još ako ženska iole pocrni od sunca, onaj kontrast ubi. Boner kiler.

Znao sam par djevojaka koji su zbog tih manjih nepravilnosti montirale onaj aparatić. Nije da ih krivim (ko me pita), ali vala što se mene lično tiče i nisu baš morale. Premda mi se mnoge stvari u životu nisu posložile, zubi vala jesu. To je bio neki dar prirode, čisto onako na lijepe oči. Nerijetko su me ljudi pitali koliko sam dugo nosio onaj aparatić, uključujući i one moje zubarke, pa bi bilo ko malo i iznenađeni kad bih rekao da nisam. Tako da kao neko ko nije imao takvih iskustava, teško mi je malo razumijeti. Mada opet kad nešto gledaš svaki dan, možebit da ti dodije. Ko meni moja babura recimo.

I baš sinoć sjedim s jednom djevojkom i zamijetim da i ona nako malo krive zube. I sve se nako premišljam dal da joj uputim komplimenat, ali pošto je vascijelo sijelo bilo u fazonu neke zaebancije i pošto sam joj namah reko da se zovem Tramvaj zvani zajebani, kontam misliće cura da je podjebajem i još ću joj nabit neki kompleks. Tako da sam ipak prešutio...

Princ of Perversia
http://princofperversia.blogger.ba
13/05/2018 16:48