beats by dre cheap

o paprikama valjda...

Odem danas s jaranom na picu, popola. Ja nešto nisam bio gladan, friško jeo, ali on navalio pa haj. I koju ćemo, uzmemo vegetarijanu onu. Ima paprika na njoj. Nije ni loša bila nako.

Ja baš i nisam ljubitelj paprika. Nit sam ih volio u salati, nit sam ih volio filovane (pojedem onaj fil jedino), a posebno ih nisam volio pečene. A nije da nismo imali perioda kad smo jeli pečenih paprika i onda ono ko malo pavlake uz to ili nekog sira bijelog. I ti sad moraš gulit onu kožicu s paprika pola sata, smor pravi, a ono se lagano hladi, tako da nakraju završiš jedući hladan ručak. A da ne pričam što se ništa ne najedeš. I u neka doba skontam ne jeo ja više paprike, pa makar. Bježo iz kuće kad su paprike bile za ručak.

I tako je to trajalo dok nisam čito onaj post od Idiota o satarašu. Kofol ja materi da prepričam (mada nije to to), ali nako meni bi šega upola, pa se počnem smijat samom sebi, i ne ispričam joj priču nikad. Ona čula samo sataraš od čitave priče i napravi sataraš za ručak. I ja ono sav važan kažem neću ja ovog, ona kako nećeš pa tražio si, nisam, jesi, nisam... I ja šta ću pojedem onaj sataraš. A nije bio loš, što je najgore. I tako onda ona napravi još jednom, ma reko neću, pa kaže jeo si prošli put, nisam, jesi, nisam... i ja šta ću pojedem opet. Otad jedem paprike...

Princ of Perversia
http://princofperversia.blogger.ba
15/05/2018 21:59