beats by dre cheap

o aktuelnim serijalnim praćenjima...

Nema ništa gore od dosadnih serija. Haj dosadan film, pogledaš jednom, i vozdra. A kod serije sve epizoda za epizdom. I nemoš reći ne, sve ih moraš pogledati, ono ako ništa u nadi da će se nešta kontra desiti i da se nisi dosad zajebo. I u tim očekivanjima naguze te maksimalno, sve kontaš biće biće i ništa. Ko i u životu uostalom, prođe u čekanju za boljim.
Nema mi ništa mrže nego kad mi umeću u seriju nekakve psihodelične šizove, nešta on sanja, nešta mu se priviđa. Ti sve kontaš jes stvarno, evo ga, saće, i on te negdje napola presiječe i kaže ništa od te priče druškane. Ili ono nešto kao malo u prošlosti, a malo u sadašnjosti, a ti pojma nemaš da se uopšte nešta putuje kroz vrijeme. Ne volim ja te brate neke mistične misteriozne nešta da ti kontaš. Pusti me ba, sjednem malo da se rasrazonodim, on me udavi nekim psihodelijama. Taman malo upratiš likove ko je ko, za kog navijaš, a ne ne, on je to sve sanjao. Ili je to sve već bilo nekad prije 50 godina, on se samo sjeća, do sad pomrli svi. Ma idi...

Zato mi je ona Westworld bio jebitačno dosadan, sve jedva čeko da završi. Pogledo tri prve epizode, pa brat bratu ako to nisu tri iste epizode sa jedno 86% recikliranog sadržaja. Pa malo malo neka scena se ponovi. I tako jedno 15 puta. Pa onaj nešto sanja, nešta mu se priviđa, pa ovo pa ono. I sve ti sad očekuješ biće nešta od toga, ma jok prijatelju. Kraj serije neka konfuzija, ne znaš više ko je koga rodio. Doduše sve je tokom serije konfuzno, pa i nije neka tragedija. Srećom kažu sezona dva je loša (moš mislit na šta tek to onda liči), tako da je taman i ne moram gledati.

Ima takijeh scena i u onoj The Young Pope, ali bar ima i neke dinamike, nešta. Mada me i tu nervira nešta on sjedi i gleda u daljinu. Sedam minuta. Ništa, ni habera. Da golub proleti, ma jok. Muha. Ne diše lik. Ja kontam ovaj moj laptop zatrokiro. Nije, fino ide uredno traka. Ali zato serija ima jedan od boljih introva što sam gledao u skorije vrijeme, tako da joj je sve oprošćeno. Obično ja to premotavam začas, ali vala sam ovaj koji put odgledao.

Ali zato kad Švabo napravi seriju, nema tu bolan trte vrte. Deutschland '83. Sve na svom mjestu, ni previše ni premalo. Putuje onaj tamo neđe preko bijela svijeta, sve ti on napiše gdje šta kako s kim o kome čemu. I što je najbolje od svega čitavu sezonu strpaju u samo osam epizoda od po četerdesetak minuta. Brate one od pedeset i šezdeset, imaš osjećaj neće nikad završiti. Preko šezdeset prave oni likovi što su ih tukli u osnovnoj ili srednjoj, pa se sad oni svete svima nama koji i nemamo nikakve veze s njegovim traumama iz djetinjstva. Ovo je baš mjera, ono na pauzi je pogledaš od kakvog posla, tipa učiš dvajes minuta onda pogledaš jednu epizodu i fino si zaokružio tih produktivnih sat vremena. A što je najbolje od svega, ja tek neki dan saznam za nju, izašla 2015., a za koji dan izlazi sezona 2. Ovu bih posebno preporučio MSKS (ako čita uopšte [a znam da čita, samo joj mrsko da komentariše, al eto]), obzirom da je ovo kao neka švapska verzija The Americansa.

Princ of Perversia
http://princofperversia.blogger.ba
05/09/2018 00:28