Ima koji mjesec da sam probao neku rižu sa možebit kurkumom. Totalno je promijenilo moje poglede na rižu (koje je bilo poprilično pozitivno), znači moš samo jest nako beshljeba.
Ako ne računamo so i biber, what's cooking?
Ima koji mjesec da sam probao neku rižu sa možebit kurkumom. Totalno je promijenilo moje poglede na rižu (koje je bilo poprilično pozitivno), znači moš samo jest nako beshljeba.
Ako ne računamo so i biber, what's cooking?
Morate biti prijavljeni da biste objavili komentar.
Mora da je to bio curry
Tako su isto u Jugi bili očarani sa vegetom
Moguće, ja iz nekog razloga nisam pitao kuhara.
Pa dobra je Vegeta, iz ne znam kojeg razloga mi ona nije pala na pamet.
Sve je (lažno) dobro kad ima pojačivača okusa 😀
Koje ti začine koristiš u kuhanju? Reci mi nešto za što još nisam čuo. 😛
Reci cu ti ja – Lawry’s Salt.
Ša je to, s čim ovo praviš?
Pa zacin se tako zove. Nema kod nas kupiti, ako ti ima ko poslati iz Amerike, naruci, neces se pokajati.
Ne znam kako bih prevela: seasoned salt (zacinjena so?) 😆 mjesavina soli, bilja i zacina.
U sve doslovno stavljam. Mijenja mi so i vegetu.
Pa ko tebi donosi iz Amerike? :O
Očekivao sam neki ekskluzivni recept… 😛
Suha mormodika
Brod mi donosi 😜
Ih ekskluzivni recept… lazanje 😆