o pokućnim majicama…

Kupio nakih pokućnih majica za sitne pare. Ove postojeće su se više izderale. Ja sve tipujem da je to od mog prekomjernog korištenja omekšivača, ono tolko ga je omekšalo da se počelo raspadati, jer ja mislim da ja koristim najviše omekšivača po glavi stanovnika. No vrlo je vjerovatnije da su više i one dotrajale od godina i godina upotrebe.

Nego meni sad neka nelagoda nositi ove nove. Kod mene vazda bilo pravilo imaš majicu koju nosaš van kuće, ono boje izblijede, počnu otpadati slova i slike i šta ti ja znam i onda nakon par godina je penzionišeš i prebaciš na kućnu upotrebu i onda je nosiš još tolko dok se ne počne raspadati. Čuj kupiš novu majicu da je nosaš po kući. Ko još to radi…

32 0 komentara

  1. Eeee kolko meni majica ode na ove fizikanerske poslove. Ja kad bi unistenu majicu mijenjao svaki put kad postene takva da je nemozes medju narod nositi ja bih svaki dan morao kupovati majice i pantole i obucu isl. Npr kad varim, meni one iskrice znaju napraviti hej haj rupica na odjeci, ili kad brusim ili kad farbam, ili kad se penjem, ili kada zapnem, ili kad samo od sebe pukne cipela itd itd.

Leave a Reply